Därför är en frontbåge en bra investering

Om du vill öka säkerheten när du är ute och kör men även göra bilen snyggare är en frontbåge en bra investering. På en frontbåge kan du även montera extraljus. Du kan också matcha den med andra tillbehör.

Det finns många fördelar med att köpa en frontbåge till din bil. Det finns ett stort utbud av frontbågar om du är intresserad av att investera i en. En frontbåge ger ett bra skydd mot mindre krockar som exempelvis om någon ovarsamt backar in i din bil när den står parkerad på gatan. Frontbågen ger också ett visst skydd om du skulle köra på ett djur eller någon annan mindre kollision. Om du kombinerar en frontbåge med ett par extraljus ökar du säkerheten när du är ute och kör. En annan fördel är att en frontbåge som matchar din bil kan göra att bilen blir riktigt snygg och mer tilltalande.

Frontbågarna är modellanpassade efter bilmodellen

Det finns frontbågar i två olika material, aluminium och i rostfritt stål. Frontbågarna i aluminium är funktionella och följer bilens former och linjer i en väldigt stilren och tidlös design. En sådan båge är perfekt för dig som vill synas men ändå inte sticka ut allt för mycket. Det finns matchande takbågar och sidobågar i samma design. En frontbåge i rostfritt stål höjer både utseendet och helhetsintrycket på bilen och du får dessutom något riktigt stadigt att montera dina extraljus på. Det finns modellanpassade frontbågar till ett flertal bilmodeller. Modellanpassad betyder att bågens utseende är anpassad exakt efter den specifika bilmodellen och monteringsdetaljerna är noga utprovade för att det ska se bra ut. Om du inte vill montera frontbågen själv kan du alltid lämna in den till proffs som kan fixa det åt dig. En frontbåge håller generellt hög kvalité och håller för många påfrestningar. Ett tips är att handla en frontbåge från en trovärdig återförsäljare.